2009年2月25日 星期三

偉大的...祖國特色LV full gear...!

我啦!偶經廣東道LV總店,差點被嚇暈於當場...誰夠勇氣整套武裝穿上街...?對不起任何一件都不可以! OMG...以為去花園街! leggin,花花高鞋,紅紅綠綠...真真打咩!!!
祖國特色
+++++ +++++ +++++
自由仔提供:
祖國另一特色....白色貼身t-shirt(梅色)+彩藍色有layer短裙(無打底)+白默+波鞋....
在銅鑼灣"戍低"

3耳補充:
愛穿三個骨花花絲襪(男女皆是),踩跟絲襪褲配超短上衣,暴露尷尬部位(案發現場PP.Cova)


15 則留言:

自由行 提到...

祖國另一特色....白色貼身t-shirt(梅色)+彩藍色有layer短裙(無打底)+白默+波鞋....
在銅鑼灣"戍低"

新鮮人 提到...

老實講,
就算是只著一件都唔覺得靚!!
好多名牌都是人說的是,
說穿了同一般貨式無分別!

市場維京人 提到...

喺巴黎 LV 同個識講廣東話嘅店員傾計,佢話一般亞洲人都唔係好鐘意 LV 呢次嘅新款,都係鐘意 D 傳統 D 嘅。但歐美嗰便嘅老外睇到呢個新款就好興奮,仲幾 sell 得㖭。

小連 提到...

從來不愛名牌,祖國都未必著到啦﹗
祖國另一特色是愛去旅行男士一定要著老西,去海洋公園又著,去行山又著,連去游水都著﹗

JC 提到...

help....

聶秀康 提到...

自由
3 ear補充
還有愛穿三個骨花花絲襪(男女皆是),踩跟絲襪褲配超短上衣,暴露尷尬部位(案發現場PP.Cova).

新鮮人
現在的所謂名牌手工,質量都比以往的差啊!

維京人
可能這種誇張顏色對歐洲人來說是很新鮮吧!而且他們皮膚較白應比亞洲人好看.

小連
對呀!連農民蹲在田邊抽煙都穿老西.

Jc
^>^.....!!!

laulong 提到...

哇,博頭棵樹茂盛得可以!

肥貓 提到...

係呀! 我記得上次上黃山天都峰時, 路過的人男既係著老西皮鞋, 女既著裙同高跟鞋, 我著波鞋都行到嘔, 佢地個個健步如飛, 真係能人所不能!

imak 提到...

i have never been a fan of LV. 因我好怕大大logo!

** 飛雪素素 ** 提到...

hahaha Wat the hell is that?!! 好娘呀~ 螢光綠色呀,好驚呀!

聶秀康 提到...

laulong
那是鳳凰柳攝於匹斯堡初春.

貓貓
他們覺得穿西裝好有文化架!

imak
totally agree with you!
我都好怕大大個logo,像一個活動廣告牌通街走.

聶秀康 提到...

飛雪妹
係呀...就係咁恐怖,裡面還有一斑自由人著住透明踩跟leggin夾腳趾拖鞋在shopping非常大聲無禮粗魯,衰個花園街!

巴黎旅客 提到...

唉!今期設計師 似乎有問題?
上次經過巴黎總店已留意到,真不相信這是Louis Vuitton!

laulong 提到...

哦!真係勁!

聶秀康 提到...

巴黎小姐
我以為是特別中國版本呢!

laulong
好彩...